Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز مدیرکل مدیریت بحران البرز گفت: غرق‌شدگی‌های رودخانه کرج نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

محمدرضا فلاح‌نژاد در گفت و گو با ایسنا، در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته برای کاهش غرق‌شدگی‌های رودخانه کرج، گفت: بخش زیادی از اقدامات لازم برای کاهش غرق‌شدگی‌ها در رودخانه کرج بر عهده شرکت آب منطقه‌ای البرز است که در همین راستا تاکنون اقدامات آگاهی‌بخشی، حضور نیروهای گشت، استقرار غواص و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به خوبی انجام شده است.

فلاح‌نژاد افزود: این اقدامات باعث شده تا بروز حوادث به خصوص غرق شدن مسافران و گردشگران در رودخانه کرج به نسبت سال گذشته کمتر شود. تاکنون چند نفر هم پیش از غرق شدن در رودخانه با اقدام به موقع نجات پیدا کرده‌اند.

وی با بیان اینکه سال گذشته تقریباً آخر هر هفته با حوادث منجر به غرق شدگی مواجه بودیم اما امسال حوادث به نسبت کمتر شده است، گفت: تلاش برای کمتر کردن هر چه بیشتر حوادث در رودخانه کرج ادامه دارد و در این خصوص تکالیفی برای نهادها و دستگاه‌های دخیل در نظر گرفته شده است.

فلاح‌نژاد در ادامه خاطرنشان کرد: البرز هر روز با یک بحران طبیعی از هجوم ملخ گرفته تا آتش‌سوزی مراتع مواجه است و همین در کنار کمبود امکانات و نیرو کار را برای ما سخت کرده است، با این وجود در مدیریت بحران البرز تقویم زمانبندی بحران را تهیه کرده‌ایم تا به خوبی از پس این بحران‌ها بر آییم.

وی در پایان تصریح کرد: در کنار همه اینها باید برای مسائل و موضوعات بلندمدت مدیریت بحران هم برنامه‌ریزی کرد که این مهم هم در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استانداری البرز رودخانه کرج البرز مدیریت بحران رودخانه کرج غرق شدگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۹۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است

به گزارش خبرنگار مهر محمدطیب صحرایی بعد از ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با ریاست رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: وقتی صحبت از بحران می‌شود مدیریت و کنترل به‌موقع آن مدنظر است تا عوارض احتمالی به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به وقوع حوادث طبیعی طی سال‌های اخیر در کرمانشاه، افزود: به دلیل شرایط اقلیمی موجود، مجموعه‌ای از حوادث ممکن شامل حوادث کوهستانی، آتش سوزی پوشش گیاهی، پدیده ریزگردها، سیل، زلزله و… این استان را در بر می‌گیرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه برای مجموعه این حوادث باید آماده باشیم، تصریح کرد: می‌طلبد این استان در بحث اعتبارات، تجهیزات و امکانات با یک عنایت ویژه دیده شود.

صحرایی با بیان اینکه ما وارث برخی از اقدامات و پروژه‌های نیمه تمام دولت‌های قبلی هستیم که باید آنها را به سرانجام برسانیم، گفت: یکی از این موارد بحث بازسازی مناطق زلزله زده سال ۱۳۹۶ کرمانشاه است که با اعلام جشن بی‌موقع اتمام بازسازی این مناطق، از ردیف اعتباری بودجه حذف شد.

وی اضافه کرد: در حالی که هنوز هم خرابی‌های زلزله قابل مشاهده است و ده‌ها ساختمان دولتی و عام‌المنفعه تخریب شده در این مناطق باقی مانده‌اند و قابلیت استفاده ندارند.

صحرایی تاکید کرد: برخی از این ساختمان‌ها تا مرحله ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم پیش رفته، اما با اعلام جشن اتمام بازسازی هم اکنون بلاتکلیف رها شده و کمترین اتفاقی برای بازسازی آنها انجام نشده است.

وی از راه آهن کرمانشاه به‌عنوان دیگر پروژه نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی نام برد و گفت: برای ادامه این راه آهن تا شهر کرمانشاه در حال حاضر یک همت اعتبار نیاز است.

به گفته صحرایی، این پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی، بیش از پیش بر دوش کرمانشاه سنگینی می‌کند.

استاندار کرمانشاه به مسئله آبشوران پرداخت و تاکید کرد: در حال حاضر وجود این رودخانه خطرساز و به دغدغه مردم شهر کرمانشاه تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: اگر آبشوران ساماندهی شود، نه تنها رفع بحران صورت گرفته بلکه مسیر این رودخانه به یکی از زیبایی‌ها و جاذبه‌های تفریحی شهر کرمانشاه تبدیل می‌شود.

صحرایی گفت: بر اساس برآوردها ۲.۷ همت برای بازسازی و ایمن سازی مناطق زلزله زده و ۱.۳ همت برای ایمن سازی سایر نقاط و در مجموع چهار همت برای ایمن سازی این استان نیاز است.

کد خبر 6090256

دیگر خبرها

  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • معمای «مثلث برمودا»
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • علم چگونه معمای «مثلث برمودا» را حل کرد؟
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد